Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu müjdeyi verdi; Ünlü oyuncu yakında beyaz perdede olacak!

Serkan Çayoğlu müjdeyi verdi; Ünlü oyuncu yakında beyaz perdede olacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile sinema filmlerinin yanı sıra dizileriyle de tanınan ve 2014 yılında Yalan Dünya dizisiyle setlere adımını atan oyuncu Aslı İnandık’ın partner olduğu sinema filmi Oregon’un çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı.

Filmin çok yakında beyaz perdede olacağının müjdesini Serkan Çayoğlu sosyal medya paylaşımıyla verdi. Oregon ekibi geçtiğimiz günlerde bir yemekte buluştu. Serkan Çayoğlu bu buluşmadan bir fotoğrafı instagram hesabında yayınlayarak, “Oregon’a az kaldı” notunu düştü.

Serkan Çayoğlu müjdeyi verdi; Ünlü oyuncu yakında beyaz perdede olacak! 8

Ümit Ünal’ın senaryosunu kaleme aldığı yönetmen koltuğunda Kerem Ayan’ın oturduğu filmin setinden paylaşılan fotoğraflar da oldukça merak uyandırmıştı. Özellikle filmin başrollerini paylaşan Aslı İnandık ve Serkan Çayoğlu arasındaki uyum merak ediliyor.

Serkan Çayoğlu müjdeyi verdi; Ünlü oyuncu yakında beyaz perdede olacak! 9

İki ünlü oyuncu Oregon ile sevgili olarak beyaz perdede izleyici karşısına çıkacaklar.  Emanet bir kaseti İstanbul’daki adrese teslim etmeye giden ve yanlış anlaşılınca karakola düşen iki sevgilinin hikayesini anlatan filmde Nejat İşler ile Melisa Doğu ise konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Yapımcılığını NuLoock Production’un üstlendiği filmin senaryosu, ödüllü senarist ve yönetmen Ümit Ünal’a ait. Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan Oregon, 1980’li yıllarda geçiyor. Film, taşıdığı mizah ögeleri ve dinamik kurgusuyla izleyiciyi geçmişe götürmeye hazırlanıyor.

Filmde ayrıca Ferit Aktuğ, Selen Uçer, Nazlı Bulum, Özgür Emre Yıldırım, Nejat İşler, Zihni Göktay ve Nevra Serezli gibi isimler de rol alıyor. Oregon’un müziklerini ise ünlü İtalyan besteci Pivio üstleniyor.