Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu, hayranları açısından ne kadar da şanslı olduğu bir olayla daha ortaya çıktı!

Serkan Çayoğlu, hayranları açısından ne kadar da şanslı olduğu bir olayla daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu, hem iş yaşamı hem de özel hayatı ile yıllardır gündemden düşmeyen Türk oyuncular arasında ilk sıralarda bulunuyor. 2012 yılında setlere adımını atan ve Kiraz Mevsimi isimli dizideki Ayaz karakteri ile popüler hale gelen oyuncu, bu dizide tanıştığı partneri Özge Gürel ile de o dönemden bu yana büyük bir aşk yaşıyor.

Çiftin bu yıl gerçekleşen Almanya ve İtalya’da yapılan nişan ve düğün törenleri ile birlikte hayatlarında yeni bir dönem başlamış oldu. Artık ilişkilerini resmiyete döken çiftin birçok hayranı onların bir bebek sahibi olmasını da çok istiyor. Özge Gürel, yeni sezonda Sipahi isimli aksiyon dizisinde terörle mücadelede çalışın komiser Canan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Serkan Çayoğlu, hayranları açısından ne kadar da şanslı olduğu bir olayla daha ortaya çıktı! 8

Serkan Çayoğlu ise yeni sezonda tekrar dizilerde yer alma konusunda istekli ve kendisine gelen projeleri değerlendirme aşamasında bulunuyor. Oyuncu en son Aslı İnandık ile birlikte Oregon isimli sinema filminin çekimlerinde yer aldı. 3 hafta süren çekimlerin ardından çok iyi bir süreç geçirdiklerini anlatan Serkan Çayoğlu, yeniden televizyon dizilerine de yeşil ışık yakan sözleriyle hayranlarını memnun etti.

Oyuncu adına hayranları tarafından yapılan bir dizi kampanya da çok konuşuluyor. Sosyal medyada Serkan Çayoğlu için hemen her gün paylaşım yapan yüzbinlerce hayranı bulunuyor. Dünyanın dört bir yanına yayılan bu hayranları zaman zaman da oyuncuya gurur veren çeşitli adımlar atıyor.

Daha önce yaptırılan ve Serkan Çayoğlu’nun isminin verildiği ana okulu yenilenmesi de bu adımlardan birisi oldu. Serkan Çayoğlu, hayranlarının kendisine olan güçlü bağlılığı ve sevgisi yönünden çok şanslı bir oyuncu.

Doğum günlerinde oyuncu için çeşitli dernek veya vakıflara bağışlarda bulunan, çocuklara hediyeler dağıtan, ana okulu yaptırmak gibi çok önemli bir kampanyayı organize eden hayranları, Serkan Çayoğlu’na da gurur veriyor.

Serkan Çayoğlu, hayranları açısından ne kadar da şanslı olduğu bir olayla daha ortaya çıktı! 9

Mardin’de hayranları tarafından yaptırılan ana okulunun yenilenmesi konusunda konuşan Serkan Çayoğlu, “O çok güzeldi. Hayranlarımızın yaptığı bir şey. Onlar her zaman çok düşünceli. Doğum günlerimizde de yapıyorlar. Çok anlamlı hikayeler, hediyeler bunlar. Çok mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Eşi Özge Gürel ile balayı yapamadıklarını işlere odaklandıklarını anlatan Serkan Çayoğlu, acelelerinin olmadığını ve ileride bunu gerçekleştirebileceklerini anlattı. Aklında bu konuda Özge Yağız için bir sürpriz bulunduğunu ama bundan bahsedemeyeceğini belirten oyuncu, sempatikliği ve mütevaziliğiyle de yine hayranları tarafından övgüyle bahsedilen bir isim.