Ana sayfa Sosyal Medya Ferzan Özpetek farkı bu; Burak Deniz, İtalya’da sanki evinde gibi!

Ferzan Özpetek farkı bu; Burak Deniz, İtalya’da sanki evinde gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, kariyerinin en önemli fırsatlarından birisi için şu sıralarda İtalya’da bulunuyor. Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çekimlerine deva ettiği Cahil Periler dizisinde ünlü oyuncu da kendisine bir rol buldu..

Aslında Özpetek ilk olarak rolü Can Yaman’a teklif etmişti. Ancak Sandokan isimli dizi ile anlaşan Can Yaman, programı da uymayınca bu rolü geri çevirmek zorunda kaldı. Ferzan Özpetek ise bu sefer rolü Burak Deniz’e teklif etti ve olumlu yanıt aldı. atv’de yayınlanan Maraşlı dizisinin 26. final bölümü geçtiğimiz salı akşamı yayınlandı. Ancak Burak Deniz finalden önce işlerini tamamlamış ve Roma’ya gitmişti.

Ferzan Özpetek farkı bu; Burak Deniz, İtalya'da sanki evinde gibi! 9

Bir süredir Cahil Periler dizisi için sette bulunan Burak Deniz, yönetmen Ferzan Özpetek ve dizideki rol arkadaşları ile kısa sürede kaynaştı. İtalya’dan üst üste paylaşımlar yapan Burak Deniz, halinden çok memnun.

Özpetek’in oyuncuya güven veren yakın tavırlarının da bundan çok etkisi olduğu hemen anlaşılıyor. Burak Deniz de tüm enerjisini ve heyecanını paylaşımlarına yansıtıyor.

Ferzan Özpetek farkı bu; Burak Deniz, İtalya'da sanki evinde gibi! 10

Maraşlı dizisindeki Celal Kün karakteri ile farklı bir imaj ortaya koyan oyuncu, proje bitince bambaşka bir imaja büründü.

Cahil Periler dizisinde toplam 4 bölümde yer alan Burak Deniz, 3 hafta kadar daha İtalya’da kalacak. Cahil Periler dizisinin final sahnelerinin İstanbul’da çekileceği de gelen bilgiler arasında.

Ferzan Özpetek farkı bu; Burak Deniz, İtalya'da sanki evinde gibi! 11

Burak Deniz ise instagram hesabından sık sık setten ve arkadaşları ile birlikte oldukları anlardan paylaşımlar yapıyor.