Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Güner ile eşi Mert Kılıç yine birlikte proje yapmak istiyor!

Aslıhan Güner ile eşi Mert Kılıç yine birlikte proje yapmak istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şefkat Tepe isimli dizi projesi 2010 ile 2014 yılları arasında yayınlandı. Dizide yer alan isimler arasında Aslıhan Güner ile Mert Kılıç da vardı. İkili sette tanıştı ve birbirlerine aşık oldu.

Senaryo gereği 3 kez düğün sahnesinde yer aldığı Mert Kılıç ile gerçek hayatta 9 Haziran 2013 tarihinde evlenen Aslıhan Güner, uzun yıllardır eşi ile mutlu bir birliktelik yürütüyor.

Hem eş hem de çok iyi dizi partneri olduklarının altını çizen Aslıhan Güner, eşi Mert Kılıç ile birlikte bir etkinliğe katıldı. Kendisine gelen yeni projeleri okuduğunu anlatan oyuncu, eşiyle yeniden bir projede yer almak istiyor.

Aslıhan Güner, “Biz iyi bir partneriz. Düşünürüz” diyerek birlikte proje tekliflerine hazır olduklarını ifade etti. Sosyal medyada da paylaşımları ile dikkat çeken Aslıhan Güner’in instagram’da 3 milyon takipçisi bulunuyor.

Oyuncu, güzelliği ile dikkat çekerken, sosyal medyayı da etkili kullanmak için çaba harcıyor.

Aslıhan Güner, “Sosyal medyayı güzel kullanan birisi olduğumu düşünüyorum. Çok aşırı bütün hayatımı paylaşmıyorum. Sevenlerimiz ile belli bir iletişimde bağ orası. Çünkü televizyonda rol üzerinden bizi takip ediyorlar. Ama sosyal medyada Aslıhan’ı görüyorlar. O yüzden güzel bir bağ benim için. Onları mutlu etmek adına ufak tefek şeyler paylaşıyorum. Seviyorum sosyal medyayı” açıklamasını yaptı.

Mert Kılıç, eşi ile birbirlerinin giyimlerine yönelik olarak fikirleri söylediklerini ifade etti. Birbirlerini bu konuda da desteklediklerini anlatan Aslıhan Güner, eşinin kendisine bir kıyafeti giymeme gibi uyarısının olmadığını da ifade etti.