Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in Kuzey Yıldızı’ndan bir sürprizi, bir de hayranlarından ricası var!

Aslıhan Güner’in Kuzey Yıldızı’ndan bir sürprizi, bir de hayranlarından ricası var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, Show TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterine hayat veriyordu. Oyuncu, İsmail Demirci ile başrolde yer aldığı dizi için imajını da değiştirmişti.

Kırmızıya dönük kızıl saçları, Karadenizli imajıyla Aslıhan Güner, o dönem büyük bir merakla hayranları tarafından takip ediliyordu. Oyuncu, adeta Kuzey Yıldızı ile yıldızlaşan bir isim oldu!

Aslıhan Güner, sonrasında bu sezon başında Fox TV için çekilen ve iddialı başlayan ‘Uzak Şehrin Masalı’ isimli dizide rol aldı. Çekimleri Kars’ta yapılan dizi ne yazık ki reytinge yenildi ve kanalın ani kararıyla 5. bölümde final yaptı.

Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı'ndan bir sürprizi, bir de hayranlarından ricası var! 9

Aslıhan Güner, iki yıl boyunca Kuzey Yıldızı dizisi için Ordu’da çalışmış, sonrasında da yeni sezonda Kars’a gitmişti. Evinden uzak hayli zaman geçiren oyuncu, şimdilerde İstanbul’da eşi ve ailesi ile özlem gideriyor. Güner’in yeni bir dizi projesi olup olmadığı henüz bilinmiyor ama sevenleri merakla gelecek güzel haberi bekliyor.

Bu arada sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu ediyor oyuncu. Son yaptığı iki paylaşım ise dikkat çekti.

İlkinde Kuzey Yıldızı dizisinde kardeşi Poyraz’ı oynayan genç oyuncu Burak Can ile bir araya geldi. İkisi de Aralık doğumlu olan oyuncular, bu buluşmanın şerefine erken doğumgünü kutladılar.

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisi ile uzun zaman birlikte omuz omuza çalıştığı oyuncu arkadaşlarını da unutmadığını gösterdi bu paylaşımı ile…

Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı'ndan bir sürprizi, bir de hayranlarından ricası var! 10

Bu arada 17 Aralık 1987 doğumlu oyuncu, yaklaşan doğum günü nedeniyle hayranlarına da sosyal medyadan bir çağrı yaptı. Güner, kendisine hediye göndermek isteyen kişilerden bir ricada bulunarak “Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na (TODEV) bağış yapmalarını istedi.

İşte Aslıhan Güner’in paylaşımı…

Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı'ndan bir sürprizi, bir de hayranlarından ricası var! 11