Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin reytingi düşen Kalp Yarası dizisinden gözlerinizi alamayacağınız görüntüler!

atv’nin reytingi düşen Kalp Yarası dizisinden gözlerinizi alamayacağınız görüntüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamları yayınlanıyor ve ne yazık ki, düşük gelen reytingler nedeniyle de sıkıntılı bir süreç devam ediyor… Dizinin ortalamanın altına gelmekte olan reytinglerindeki bu düşüşe rağmen hikayenin heyecanı git gide artıyor.

Ayşe ve Ferit karakterlerinin birlikte olmasını ve aşklarını doyasıya yaşamasını isteyen dizi hayranları sonunda arzularına ulaşacak. Senaristler iki karakteri birleştirmek için yeni adımlar atacak. Ayşe ve Ferit’in düğün görüntüleri 25.bölümde herkesi derinden etkileyecek.

Ferit karakterinde Gökhan Alkan yakışıklılığı ile dikkat çekerken, Ayşe olarak izlediğimiz Yağmur Tanrısevsin ise gelinliği ile genç kızları kendisine hayran bırakacak. İki ünlü oyuncunun uyumlu haliyle 25. yeni bölümde şahane görüntüler izleyenleri bekliyor.

Tabii ki hikayede her şey mutluluk ile sonuçlanmıyor.. Kalp Yarası dizisinde yine kıskançlıklar, gerilim ve entrika var…

atv'nin reytingi düşen Kalp Yarası dizisinden gözlerinizi alamayacağınız görüntüler! 8

Birbirlerine duydukları aşk sayesinde önlerine çıkan tüm engelleri aşan Ayşe ve Ferit, yeniden evlenmeye hazırlanmaktadır.

Fakat Şahin’in Ayşe’nin gitmesine izin vermeye niyeti yoktur. Şahin, Ayşe’yi en zayıf yerinden vurmaya karar verir ve planını devreye sokar.

atv'nin reytingi düşen Kalp Yarası dizisinden gözlerinizi alamayacağınız görüntüler! 9

Yaman’ın Adnan’ın oğlu olduğu gerçeği Azade’yi sarsarken, bulunduğu delikten kurtulmaya çalışan Hande herkese büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.

Bu sürpriz Hande’nin hayatını değiştirirken Betül’ü de yeni kararlar almaya zorlayacaktır.