Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’li Uzak Şehrin Masalı kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı!

Aslıhan Güner’li Uzak Şehrin Masalı kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Eylül ayında ekrana gelecek yeni dizilerden biri de Uzak Şehrin Masalı. Fox TV’de ekrana gelmeye hazırlanan ve arka arkaya çok güçlü isimleri oyuncu kadrosuna ekleyen diziye yeni bir isim daha katıldı.

Uzak Şehrin Masalı dizisinde ilk olarak adı geçen isim Aslıhan Güner oldu. Son olarak Kuzey Yıldızı Büyük Aşk dizisinde Yıldız karakteri olarak izlediğimiz Güner, dizide Umay isimli karakteri canlandıracak.

Ardından oyuncu kadrosuna Timur Acar’ın katıldığı açıklandı. Genellikle kötü ve sert adam karakterleriyle bilinen, Kertenkele dizisiyle geniş kitlelere uzanan Acar’ı en son İyi Aile Babası isimli dizide izlemiştik. Timur Acar yeni dizide Affan isimli bir karaktere hayat verecek.

Aslıhan Güner'li Uzak Şehrin Masalı kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı! 7

Uzak Şehrin Masalı oyuncu kadrosuna birkaç gün önce yeni isimler daha eklendi. Yasak Elma’dan ayrılan Barış Kılıç ve bir süredir ekranlarda görünmeyen yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri’nin de dizinin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Anne dizisindeki oyunculuğuyla yeteneğini sergileyen en son 2018 Tehlikeli Karım dizisiyle ekranlara gelen Vuslateri, böylece uzun bir aradan sonra televizyona geri dönmüş oldu.

Aslıhan Güner'li Uzak Şehrin Masalı kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın köşesinde yazdığına göre Uzak Şehrin Masalı dizisine katılan son isim ise deneyimli oyuncu Zeynep Eronat oldu. 57 yaşındaki oyuncu bugüne kadar Asmalı Konak, Neredesin Firuze, Mustafa Hakkında Her Şey, O Hayat Benim gibi birçok başarılı projede rol aldı. Deneyimli oyuncu son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak Gümüş Teyze karakterine hayat verdi.

Çekimleri Kars’ta gerçekleştirilecek olan dizinin yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan, senaristliğini de Can Sinan üstleniyor.