Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın yönetmeninden İçimizden Biri dizisi çok iddialı!

Kuzey Yıldızı’nın yönetmeninden İçimizden Biri dizisi çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon Show TV ekranında fırtına gibi esen Kuzey Yıldızı dizisi büyük başarılar kazandı. Dizinin 3. sezonda devam etme ihtimali kalmayınca Haziran ayında final yapılmıştı. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisinin başrolünde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmeni Ersoy Güler’di…

Ersoy Güler, daha dizi bitmeden yeni bir yapım için anlaşma yapmıştı. Şimdi bu dizinin hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. Ersoy Güler’in yönettiği yeni dizi yine Show TV ekranında yayınlanacak e İçimizden Biri ismini taşıyor.

Süreç Film imzalı olan dizinin çekimlerine yakında başlanması bekleniyor. Marmaris’te çekilecek olan dizi için oyuncu arayışları da sürüyor. Başrolde kimlerin yer alacağı ise ortaya çıktı.

Geçen yıl Tutunamayanlar dizisinde Yağız karakterini canlandıran ayrıca Yeşilçam isimli BluTV dizisinde Hakan olarak izlediğimiz Bora Akkaş, yeni dizinin başrol erkek oyuncusu oldu…

Kuzey Yıldızı'nın yönetmeninden İçimizden Biri dizisi çok iddialı! 8

İçimizden Biri dizisinde kadın başrol oyuncularının kimler olacağı da merak ediliyordu. İlk haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Özge Yağız, İçimizden Biri dizisine katıldı.

Yemin’deki Reyhan ile öne çıkan ve son olarak Sol Yanım dizisinde Serra karakterinde izlediğimiz Özge Yağız, yeni sezon projesini bulmuş oldu.

Kuzey Yıldızı'nın yönetmeninden İçimizden Biri dizisi çok iddialı! 9

İçimizden Biri dizisi de hikayesiyle merak edilen bir yapım. Bora Akkaş ve Özge Yağız gibi son dönemin öne çıkan iki genç oyuncusunun bir araya gelmesi de önemli bir artı olarak görülüyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna usta isimler de alındı. Bu isimler arasında Mustafa Avkıran, Derya Albora ve Renan Bilek dikkatleri çekiyor.