Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz’ün Masumlar Apartmanı’na katılması bakın en çok kimi mutlu etti?

Aslıhan Gürbüz’ün Masumlar Apartmanı’na katılması bakın en çok kimi mutlu etti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Gürbüz, salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine büyük bir heyecan unsuru ile katıldı… Çünkü oyuncu zaten diziyi izleyen ve bunu da sosyal medya paylaşımları ile sergileyen birisiydi.

Dizinin hayranları da Aslıhan Gürbüz’ü hemen kabullendi ve Ceylan karakterinin hikayeye nasıl bir etki yapacağını bekliyor… Aslıhan Gürbüz, hikayede yer almaya başladı ve güçlü oyunculuk performansı ile de dizinin öne çıkmasına katkıda bulunuyor.

Birkan Sokullu ile partner olan Aslıhan Gürbüz, setten paylaştığı keyifli pozlarıyla da sosyal medyada halinden ne kadar memnun olduğunu sergiliyor. Oyuncunun dizide yer alması bir ünlü ismi de çok memnun etti. Bu isim tabii ki de partneri Birkan Sokullu…

Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı'na katılması bakın en çok kimi mutlu etti? 8

Aslıhan Gürbüz’ün diziye katılmasının önemine işaret eden Birkan Sokullu, şu açıklamayı yaptı:
“İyi gidiyor, her şey yolunda ve hiçbir sorun yok. Aslıhan Gürbüz katıldı aramıza. Çok değerli bir oyuncu. Şimdi onunla beraber oynamaya başladı. O da bize güç kattı. Keyifli sahneler çekiyoruz. Seyircinin de ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Ben çok mutluyum. Umarım böyle güzel bir şekilde devam edecek.”

Ünlü oyuncu bu sözleri ile gelecek haftalarda Ceylan ile Han’ın sahnelerinin izleyicileri etkileyeceğinin de sinyallerini vermiş oldu.

Zaten diziyi izlediğini sosyal medya paylaşımları ile sergileyen Aslıhan Gürbüz, hikayeyi iyi bildiği için ekibe de kısa sürede adapte oldu. Dizinin setinde keyifli ve eğlenceli bir ortam bulunuyor ve hikaye ne kadar kasvetli olsa da oyuncular sette mutluluk saçıyor.

Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı'na katılması bakın en çok kimi mutlu etti? 9