Ana sayfa Dizi Haberleri Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı dizisinde çok özel bir konum elde etti!

Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı dizisinde çok özel bir konum elde etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı dizisindeki Han performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Salı akşamları yayınlanan dizide güçlü bir oyunculuk sergileyen Birkan Sokullu, aynı yapımda üçüncü partner ile çalışma fırsatı yakaladı.

Farah Zeynep Abdullah”ın İnci karakteri ile yer aldığı ilk sezonda partneri ile güçlü bir etkileşim yakalayan Birkan Sokullu, ikinci sezonda ise önce Melisa Şenolsun ile iyi bir ikili olan oyuncu, şimdi de Aslıhan Gürbüz ile partnerlik süreci içinde bulunuyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde 3 farklı kadın oyuncu ile partnerlik yaşayan Birkan Sokullu, bu noktada bir hayli dikkatleri çekti. Oyuncu, Aslıhan Gürbüz’ün hikayeye dahil olmasından da son derece memnun.

Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı dizisinde çok özel bir konum elde etti! 7

Aslıhan Gürbüz’ün diziye büyük katkı yapacağını da söyleyen Birkan Sokullu, yoğun bir şekilde sette çalışmalarına devam ediyor .Oyuncu, geçen sezon başlayan ve çok etkili olan dizinin hikayesinde en güçlü karakterlerden birisine hayat veriyor.

Han’ın ilk sezonda İnci, ardından Rüya ile olan sahnelerine şimdi de Ceylan ile olan sahneler eklenmeye başladı. Aynı projede, 3 farklı ve başarılı kadın oyuncu ile bir arada yer almak Birkan Sokullu adına büyük bir fırsat oldu. Bu durum oyuncuyu dizide farklı bir konuma getirmiş bulunuyor. 3 önemli kadın oyuncu ile de iyi bir uyum yakalaması Birkan Sokullu’nun hem rol yeteneğinin gücünü hem de adaptasyon konusundaki başarısını ortaya koyuyor.