Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Aygül Aydın “Koç Burcu ve Aşk” konusunda şunları söyledi?

Astrolog Aygül Aydın “Koç Burcu ve Aşk” konusunda şunları söyledi?

tarafından sevda

Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görmeye devam ediyor. Bu ay gerçekleşen yeni Ay ile Şubat’ın yeniliklerle dolu bir ay olacağını belirten Aygül Aydın; Tüm burçlar artık enerjimizi toparlamamız gerek Venüs de artık Yay burcunda ki yolculuğunu bitirdi ve Oğlak burcuna geçiş yaptı. Yani aşk ve gönül işleriyle alakalı bazı kararlarımız olabilir. İlişki, evlilik,  konforumuz  ve parasal konularda önemli gelişmeler olacak ” dedi.

Peki Koç burcunu bu hafta neler bekliyor? AygülAydın şunları söyledi; “SevgiliKoçlar, yönetici gezegeniniz Mars, Uranüs ile kavuşmaya yaklaşıyor, önümüzde ki hafta tam kavuşumunu gerçekleştirecek. Bu durum sizler için önemli; hayatınızda ki bazı olayları artık sonlandırmaya doğru götürdüğünüzü gösteriyor olabilir. Bu hafta ciddi kararlar alacaksınız kendinize çeki düzen vereceğiniz toparlanacağınız enerjinizi tekrardan yenileyeceğiniz bir hafta. Ruhsal anlamda içinize kapanık olabilirsiniz belki geçmişle alakalı bazı olayları duyup canınız sıkılabilir bunların gerçeklik durumunu çok fazla araştırmayın sabırlı olun, fevri olmayın daha kontrollü olmanız bu hafta yararınıza olacak”.

Koç burcunun haftasonuna doğru aşktan yana şansı dönüyor,  partneriyle  daha iyimser, pozitif kararlar alma haftasındalar.