Ana sayfa Sosyal Medya Asuman Dabak, iki dizi arası tatil fırsatını değerlendiriyor!

Asuman Dabak, iki dizi arası tatil fırsatını değerlendiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Asuman Dabak, 10 yıl önce rol aldığı absürt komedi türündeki ‘Leyla ile Mecnun’ dizisinin yeni bölümlerinde olacağını açıklayarak sevenlerine müjdeli haberi vermişti.

Oyuncunun ayrıca yeni sezonun iddialı yapımlarından olan Show TV’de yayınlanacak olan İçimizden Biri isimli yapımda rol alacağı da kulis bilgilerine yansıdı… Oyuncu, geçen yıl Tutunamayanlar dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Bora Akkaş ile yine bir dizide buluşacak.

Leyla ile Mecnun dizisinin çekimleri ise geçen ay başlamıştı. Asuman Dabak fırsat buldukça tatilini de yapmaya çaba harcıyor. EXXEN platformunda yayınlanacak dizinin çekimleri için İstanbul’a gelen Dabak, sahneleri biter bitmez soluğu yeniden Çeşme’de aldı.

Asuman Dabak, iki dizi arası tatil fırsatını değerlendiriyor! 7

Her yıl olduğu gibi bu sene de fit görünümü ve neşesiyle sahilde tüm dikkatleri üzerine çeken Dabak, yeni sezonda ise çekimleri Marmaris’te yapılması planlanan bir diziyle ekrana geleceğini ve set arası enerji depoladığını söyledi.

Ersoy Güler’in hikayesini yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturacağı İçimizden Biri dizisinde başrolde Bora Akkaş ile birlikte Özge Yağız bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosu da etkili isimlerden oluşturuldu.

Mustafa Avkıran, Renan Bilek, Derya Alabora, Benian Dönmez ve Deniz Cengiz projede yer alan diğer isimler oldu.