Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun dizisiyle akıllara yerleşen Osman Sonant, yine özel bir projenin başrolünde!

Leyla ile Mecnun dizisiyle akıllara yerleşen Osman Sonant, yine özel bir projenin başrolünde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılından bu yana dizi ve sinema filmlerinde çok farklı rollerde yer alan Osman Sonant, dönem dönem bir hayli öne çıkan bir isim oldu. Türk Malı dizisinde Suphi karakterini kim unutabilir ki…

Bundan 13 yıl önce Türk Malı dizisinde parlayan genç oyuncu, bugünlere birbirinden çok farklı rollerdeki başarılı performansları ile adeta tırnaklarıyla kazıyarak geldi.

Leyla ile Mecnun dizisiyle akıllara yerleşen Osman Sonant, yine özel bir projenin başrolünde! 8

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Kerim Adil Sağlam karakteri ile de diziye yeni bir hava katan isim olan Osman Sonant, ayrıca hem sinema hem de dijital dizi projelerinde de etkili rolleriyle biliniyor.

Rise of Empires Ottoman dizisinde Loukas Notaras olarak izlediğimiz oyuncu, en son Sıcak Kafa dizisinde ise Murat Sivayuş olarak, herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Netflix’te yayınlanan bu iki dizinin de izleyicilerin aklından çıkmayan önemli bir yanı var.

Osman Sonant’ın televizyon ekranında Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Andreas karakteri ile de hatırlayanlar çoktur.

Tabii ki bir de Leyla ile Mecnun efsanesi var ki, Osman Sonant’ı asıl unutulmaz performansı Yavuz karakteri ile gerçekleşti. 2011 yılında yer aldığı dizide çok iyi bir çıkış yakalayan Osman Sonant, önceki yıl yeni sezonları yeniden çekilen bu dizinin de çok önemli bir parçası ve hayranları da onun her rolünü heyecanla takip ediyor.

Leyla ile Mecnun dizisiyle akıllara yerleşen Osman Sonant, yine özel bir projenin başrolünde! 9

Şimdilerde ise Osman Sonant ismi yepyeni bir proje için konuşuluyor. Halit Ziya Uşaklıgil’in yazdığı Aşk-ı Memnu romanının aynı isim ile çekilen dizisi de hem Türkiye’de çok beğenildi hem de dünyanın birçok ülkesinde izlendi.

Şimdi de Bihter ismi ile bu hikaye yeniden çekilecek ve izleyicileri 1920’li yıllara götürecek. Osman Sonant da bu önemli sinema filminde Adnan karakteri ile yer alacak.

Aşk-ı Memnu dizisinde Selçuk Yöntem’in canlandırdığı Adnan karakteri şimdi Osman Sonant’a emanet edildi.

Sıcak Kafa dizisinden sonra başarılı oyuncunun bu rolde de kendi farkını ortaya koyması bekleniyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter rolünü canlandıracağı projede, Behlül karakteri için ise Boran Kuzum ile anlaşma sağlanmıştı.

Firdevs rolünde Hande Ataizi ve Nihal olarak Helin Kandemir filmde yer alacak.

Matmazel olarak izleyeceğimiz isim bu sefer Ebru Özkan olacak ve Beşir rolünde de Lorin Menhart izleyicinin karşısına çıkacak.