Ana sayfa Dizi Haberleri Gürkan Uygun hakkında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iddiaları gerçek mi, asparagas mı?

Gürkan Uygun hakkında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iddiaları gerçek mi, asparagas mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gürkan Uygun’u dizi hayranları Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati karakteri ile hatırlıyor. Ünlü oyuncu uzun süre bu karakteri canlandırdıktan sonra başka rollerde yer almak üzere tercihini değiştirmişti.

Gürkan Uygun çok doğru bir karar alarak üzerine yapışan Memati rolünden kurtulmak için elinden geleni yaptı ve bunda başarılı da oldu. Muhteşem Yüzyıl’da Mimar Sinan, Kehribar dizisinde Orhan, Bu Şehir Arkandan Gelecek projesinde Şahin, Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil Halid ve son olarak da Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Hasan Sabbah karakterlerini canlandıran oyuncu adına çok başarılı bir dönem geride kaldı.

Gürkan Uygun bugüne kadar yer aldığı farklı roller ile sonunda Memati’yi unutturmayı da kısmen başardı… Ünlü oyuncunun hayranları son dönemde sosyal medyada ortaya çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iddiası ile bir hayli meraklandı. İddialara göre atv’nin fenomen dizisi EDHO’nun 7. sezonunda Gürkan Uygun da yer alacak… Ancak bu iddialar doğru çıkmadı.

Gazeteci Birsen Altuntaş kendisine gelen kulis bilgilerini paylaştı. Altuntaş, yapımcı ile Gürkan Uygun’un Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılmak için hiç görüşmediklerini, böyle bir şeyin olmadığını yazdı…

Gürkan Uygun, geçtiğimiz gün katıldığı ödül töreninde onur ödülüne layık bulunmuştu ve yeni projeler için de görüşmelerine devam ettiğini belirtmişti. Oyuncunun şu aşamada bir projesinin olmadığı ortaya çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları bu iddialardan çok memnun olmuştu ama asparagas çıkması birçok dizi hayranını üzecektir.