Ana sayfa Dizi Fragmanları Leyla ile Mecnun dizisi hayranlarının moralini artık hiçbir şey bozamaz!

Leyla ile Mecnun dizisi hayranlarının moralini artık hiçbir şey bozamaz!

tarafından ker_def

Birçok dizi hayranının merakla beklediği Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümleri Exxen platformunda paylaşılmaya başlandı. 9 Eylül Cuma günü itibariyle yeni sezondan ilk bölüm yayınlanırken, dizi hayranları da mutluluklarını sosyal medya paylaşımları ile ortaya koydu.

Birçok dizi hayranı, “Artık moralimi hiçbir şey bozamaz” modunda yorumlar paylaşıyor. Dizinin yeni bölümlerinin başlamasının sevincini yaşayanlar, her hafta Cuma akşamlarını da büyük bir merakla bekleyecek.

Kendi çölünde kaybolanların, hayata sıfırdan başlayanların, değişen dünyaya ayak uyduramayanların ve asla umudunu kaybetmeyenlerin hikayesinin anlatıldığı “Leyla ile Mecnun” yeni sezonda da eğlenceli sahneleriyle ilgiyi üzerine çekiyor.

Senaristliğini Burak Aksak’ın, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı dizinin başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Deniz Işın paylaşıyor.

Efsane dizi “Leyla ile Mecnun” yeni bölümleri yayınlandıkça önümüzdeki haftalarda sosyal medyada yine gündem olacaktır. Dizinin devam etmesinden duydukları memnuniyeti sosyal medya aracılığı ile ifade edenler, bazı sahnelerden fotoğraf ve videolar paylaşarak da dizideki esprileri sosyal medyaya taşıyor.