Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer, denizden elleriyle çöpleri toplayıp aileleri uyardı

Ata Demirer, denizden elleriyle çöpleri toplayıp aileleri uyardı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Komedyen-müzisyen ve sinemacı Ata Demirer, artık herkesin bildiği gibi tam bir deniz aşığı. Demirer, hayatının büyük bir kısmını Bozcaada’daki evinde geçiriyor. Sık sık denize açılan, dalış yapan, balık tutan oyuncu, denizden vazgeçemiyor.

Son dönemde sinema filmleri dışında pek ortalarda görünmese de sosyal medyadan takipçilerinin ilgiyle izlediği bir isim. Çektiği eğlenceli videolar, fotoğraflarla takipçileriyle buluşuyor. Ata Demirer, yaşadığı mekanda sıkı dostlarıyla denizde vakit geçirmeyi seviyor.

Denizi bu kadar seven bir insan olarak doğaya verilen tahribat da Demirer’i üzüyor. Hassasiyetini her fırsatta gösteren Ata Demirer, son olarak elleriyle denizden topladığı çöpleri videoya çekip insanları uyardı.

Yanındaki bir arkadaşıyla birlikte tam bir saat denizde çöp topladıklarını anlatan Ata Demirer, elindeki çöpleri göstererek özellikle ailelerden çocuklarına çevre bilinci vermelerini rica etti.

Demirer, “Denize çöp atmayın. Taş da atmayın. Bak çöp, Çocuklarınıza denize taş atmayı öğretmeyin, denize olta atsınlar, paletleriyle atsınlar yüzsünler, yelken yapsınlar, balık avlasınlar, balık beslesinler ama ne bileyim ama çöp atmasınlar” diyerek eğitimin önemine vurgu yaptı.

Bir poşete doldurduğu çöpleri gösteren Ata Demirer, “Bir saattir topluyoruz bitmiyor” diye konuştu.

Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz…

Hop genco✋????⚓️