Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada’nın perde arkasında neler oluyor?

Zuhal Topal’la Sofrada’nın perde arkasında neler oluyor?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada Fox TV’nin ilgi gören yarışmalarından… İlk iki sezonu başarı ile tamamlayan program, 3. sezonuyla hafta için her gün izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programın çekimlerinde neler yaşandığı da izleyenler tarafından çok merak ediliyor. İşte bu detayları bir başka program aracılığı ile izleme fırsatı bulacaksınız.

Sunuculuğunu Beyza Şekerci’nin, prodüksiyonunu ise FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibinin üstlendiği “Kamera Arkası”, her hafta sinema ve televizyon dünyasındaki gelişmeleri gündeme getirmeye devam ediyor.

4 Ekim Pazar saat 11.15’te ekrana gelecek programın 5. bölümünde FOX’un hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışması “Zuhal Topal’la Sofrada”nın setinde yaşanan özel görüntüler keyifli anlara sahne olacak. Bunun yanında programın başarılı sunucusu Zuhal Topal’la yapılan röportaj kahkaha dolu dakikalar yaşatacak.

5.bölümde yine FOX’un ekran yüzlerinin en sevdiği dizi ve filmler konuşulurken, yeni vizyon filmleri, sinema-TV dünyasından en son haberler ve çok daha fazlası bu Pazar FOX’un “Kamera Arkası” programında yer alacak!

Zuhal Topal'la Sofrada'nın perde arkasında neler oluyor? 7