Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer merakla beklenen Bursa Bülbülü’nün nasıl bir film olacağını bir görsel ile anlattı!..

Ata Demirer merakla beklenen Bursa Bülbülü’nün nasıl bir film olacağını bir görsel ile anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Ata Demirer’in  çekimlerini geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği  Bursa Bülbülü filmi merakla bekleniyor.

Ata Demirer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla heyecanı hep yüksekte tutuyor. Komedyenin son instagram paylaşımı dikkat çekti.

Filmin oyuncuları Seda Türkmen ve Özge Özacar ile sette baklava yerken bir görüntüsünü sosyal medya hesabında yayınlayan Demirer paylaşımının altına, “Tatlılıkla bitirdiğimiz bir film oldu #bursabülbülüfilm tatlı tatlı seyredeceğiz yakında” yazdı.

Ata Demirer merakla beklenen Bursa Bülbülü'nün nasıl bir film olacağını bir görsel ile anlattı!.. 7

Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen BKM yapımı Bursa Bülbülü filminin kadrosunda, Ata Demirer’e Melek Baykal, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Seda Türkmen, Özge Özacar, Emre Şen, Aycan Koptur ve Seçil Mutluoğuz  ile birlikte şarkıcı Hakan Altun da eşlik ediyor.

Ata Demirer’in senaryosunu pandemi döneminde yazdığı Bursa Bülbülü’nde 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesi anlatılıyor. Ata Demirer filmde ‘Cengiz Sezen’ isimli bir karaktere hayat veriyor. Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.