Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda başrollerinden 3’ü sosyal medyada flört bulmuş ama bir kişi hiç yapmamış! Sizce o kişi kim?

Dünyayla Benim Aramda başrollerinden 3’ü sosyal medyada flört bulmuş ama bir kişi hiç yapmamış! Sizce o kişi kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunda yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin 8 bölümlük ilk sezonu yayınlandı. İkinci sezonun için de çalışmaların başladığının ortaya çıkması hayranları çok memnun eden bir gelişme oldu.

Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger dizinin 4 başrol oyuncusu olarak öne çıkıyor. Dizinin konseptinde yer alan konuları pekiştirmek amacıyla Disney Plus’ın youtube kanalında 4 oyuncunun yer aldığı eğlenceli videolara ilgi de büyük oldu.

Çeşitli konular üzerinden sorulara yanıt vererek farklı bir içerik oluşturan 4 ünlü oyuncunun sosyal medya üzerinden birisi ile buluşması konusu da dikkatlerden kaçmadı. Bu noktada Buğra Gülsoy, Metin Akdülger ve Hafsanur Sancaktutan bunu yaptıklarını ve çok normal bir durum olduğunu ifade ederken, Demet Özdemir, arkadaşlarından farklı bir konumdaydı.

Diğer 3 başrol oyuncusu sosyal medyayı karşı cins ile tanışma, buluşma aracı olarak kullanmış ve bunu itiraf da ediyorlar. Hatta, “Bunu hepimiz yaptık” gibi bir genelleme ile de sosyal medya ortamında herkesin bu tür buluşma deneyimleri olabileceğini belirtiyorlar.

Dünyayla Benim Aramda başrollerinden 3'ü sosyal medyada flört bulmuş ama bir kişi hiç yapmamış! Sizce o kişi kim? 7

Ancak Demet Özdemir, daha önce böyle bir şey yapmadığını, ortak arkadaşları sayesinde birisiyle tanıştığında ancak onu sosyal medyada eklediğini ama birisiyle buluşmak için sosyal medyayı kullanmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, bu konuda şöyle konuştu: “Ben yapmadım. Ortak arkadaşımın da olmadığı birisiyle buluşmadım. Ben tanıştıklarımı MSN’e ekliyordum. Ben tanışmadım. Ortak arkadaşımın olmadığı biriyle buluşmadım.”

Demet Özdemir’un bu sözleri üzerine ne Buğra Gülsoy ne de Hafsanur Sancaktutan buna inanmak istemedi. Metin Akdülger ise ilk deneme çekimlerini sosyal medya üzerinden bir yönetmene mesaj atarak elde ettiğini ve şimdi Can isimli bu kişiyle de arkadaş olduklarını anlattı.

Flört amacıyla da sosyal medya üzerinden bulduğu bir kadınla da buluştuğunu belirten Metin Akdülger, “Buluştum, bunu yapmadım diyene de” diyerek herkesin bunu yapmış olacağı düşüncesini aktardı.

Ancak Demet Özdemir, diğer 3 arkadaşına sosyal medyayı karşı cins ile buluşmak için aracı olarak kullanırken, kendisinin bunu hiç yapmadığını belirtti.