Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer’den çok konuşulacak asansör pozu!

Ata Demirer’den çok konuşulacak asansör pozu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bursa Bülbülü filmi merakla beklenen ünlü komedyen Ata Demirer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor.

Oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına haftaya nasıl başladığını gösterdi. Ünlü komedyen, asansörden paylaştığı son fotoğrafıyla hayranlarını güldürdü.

Demirer paylaşımına; “Asansördeki kız pozumuzu da verip haftaya başlayalım” yazdı.

Ata Demirer'den çok konuşulacak asansör pozu! 7

Ünlü komedyenin çekimlerini geçtiğimiz yaz tamamladığı BKM yapımı Bursa Bülbülü filmi hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Çekimleri Bursa’da yapılan filmin kadrosunda Ata Demirer ile birlikte Melek Baykal, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Seda Türkmen, Özge Özacar, Emre Şen, Aycan Koptur, Seçil Mutluoğuz ve şarkıcı Hakan Altun da bulunuyor.

Ata Demirer’in senaryosunu pandemi döneminde yazdığı Bursa Bülbülü’nde 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesi anlatılıyor. Ata Demirer filmde ‘Cengiz Sezen’ isimli bir karaktere hayat veriyor. Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.