Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisini bekleyenler hayal kırıklığına uğradı, Star TV için bir hata daha!

Çöp Adam dizisini bekleyenler hayal kırıklığına uğradı, Star TV için bir hata daha!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında 23 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacağı duyurulan Çöp Adam isimli diziyi heyecanla bekleyenler son dakika karar değişikliği ile şaşırıp kaldı. Dizinin ilk bölümünün 1 hafta ertelendiği duyuruldu. Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan ikilisinin başrolünde yer aldığı projenin tanıtımları çok etkili oldu.

Tamer ile Peri’nin sırlarla dolu hikayesini merakla bekleyenler bu hafta ilk bölümü izleyemeyecek. Star TV, yayın akışında bir düzenleme yaparak Çöp Adam’ı 30 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlayacağını duyurdu. Birçok dizi hayranı ise bu son dakika kararına çok üzüldü.

Özellikle de Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’ın hayranları ilk bölüm öncesinde sosyal medyada çok büyük bir etkileşim oluşturmuş ve ilk bölümün reytinglerinin yüksek gelmesi için kendi çaplarında destek çalışmaları yapmıştı.

Dizinin stok bölümlerinin olmaması nedeniyle bir hafta ertelendiğine yönelik bir iddia ortaya atıldı ama bu kadar büyük prodüksiyon ile ortaya çıkartılan projelerin, planlama eksikliği nedeniyle ertelenmesi pek de iyi bir iletişim stratejisi olarak gözükmüyor.

Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi ile büyük bir başarı kazanmasına rağmen, Gecenin Ucunda’nın yeterince ilgi görmemesi gibi bir kabusu da var. Şimdi Çöp Adam dizisi, çarşamba rekabetinde yarışacak ve ilk bölümün reyting sonuçları çok önemli olacak.

Çöp Adam dizisini heyecanla bekleyenler, gelecek haftaya bu heyecanı taşımak durumanda. Star TV’nin ise daha iyi planlama yaparak, iletişim hatalarına meydan vermemesi önemli.

Zira birçok dizi hayranı, Çöp Adam’ın 23 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacağını zannediyor ve hala değişiklikten haberdar değil.