Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer’in 80’ler hikayesi Bursa Bülbülü filmi 13 Ocak’ta Disney Plus’ta!..

Ata Demirer’in 80’ler hikayesi Bursa Bülbülü filmi 13 Ocak’ta Disney Plus’ta!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Ata Demirer’in  çekimlerini geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği  ve merakla beklenen yeni filmi Bursa Bülbülü’nün yayın tarihi belli oldu.

Film 13 Ocak’ta Disney Plus’ta yayınlanacak. Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen BKM yapımı Bursa Bülbülü filminin kadrosunda, Ata Demirer’e Melek Baykal, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Seda Türkmen, Özge Özacar, Emre Şen, Aycan Koptur ve Seçil Mutluoğuz  ile birlikte şarkıcı Hakan Altun da eşlik ediyor.

Ata Demirer’in senaryosunu pandemi döneminde yazdığı Bursa Bülbülü’nde 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesi anlatılıyor. Ata Demirer filmde ‘Cengiz Sezen’ isimli bir karaktere hayat veriyor. Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özge Özacar (@ozgeozacar)’in paylaştığı bir gönderi

Özge Özacar filmin fragmanını sosyal medya hesabında; “Rüya!  80’lere hızlı bir dönüş.  Gazino ve taverna dünyasının bülbülüne merhaba diyoruz! Orijinal film Bursa Bülbülü 13 Ocak’ta Disney+’ta” notuyla paylaştı.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.