Ana sayfa Güncel Haberler Atakan’ın Survivor’dan gidişi Dalaka’yı fena dağıttı! Dalaka’nın aşk sözcükleri

Atakan’ın Survivor’dan gidişi Dalaka’yı fena dağıttı! Dalaka’nın aşk sözcükleri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Survivor 2019 yarışmasında Konseyde Atakan Işıktutan’ın elenmesine en çok üzülen isim kuşkusuz duygusal bir bağ kurduğu Yunanlı yarışmacı Katerina Dalaka oldu.

Dalaka, “İsmini duyduğum zaman çok üzüldüm. Çünkü finale kalacak ve kazanacak nitelikte bir yarışmacıydı. Sadece çoğu kez psikolojisine yenik düştü ve tek dezavantajı da buydu. Çok iyi bir sporcuydu, çok şey başardı, daha fazla da başarabilirdi” açıklamasını yaptı.

Dalaka ile Atakan’ın birbirlerine sarılmaları ve birbirlerini sevdiklerini söylemeleri de dikkat çekmişti.

Katerina Dalaka, bu konuyla ilgili şu sözleri sarf etti: “Gitmeden önce beni sevdiğini söyledi. Ben de onu çok seviyorum.”

Dalaka, “Onu giderken görünce, gerçekten gittiğine inanamadım. Genel olarak konseyden birisinin elendiğini görmeye dayanamıyorum. Çünkü yaşadığınız ödül, her şey gözünüzün önünden geçiyor. O yüzden bir daha o insan ile birlikte olamayacak olmak insanı çok üzüyor” şeklinde konuştu.

Elemeden sonra kendini garip hissettiğini ama bunu belli etmek istemediğini anlatan Dalaka, daha fazla tutku ile yarışmacılara çıkacağını belirtti.