Ana sayfa Dizi Analiz Ateş Kuşları 24. bölüm analizi; Gülayşe babası Nizam’ı kaybetti!

Ateş Kuşları 24. bölüm analizi; Gülayşe babası Nizam’ı kaybetti!

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, 24. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nın 24. Bölümünde Feza’nın Nizam’ı öldürmesi bölüme damga vurdu.

Ateş Kuşları’nın 24. bölümünde neler oldu? Nazmiye, Gülayşe’nin okuma yazma bilmeyen bir sokak çocuğu olduğu gerekçesiyle Gülayşe’nin vasilik kararına itiraz etti. Mahkeme, Gülayşe’nin vasilik kararını iptal etti.

Bu karar üzerine Gülayşe, Nazmiye tarafından hem evden hem de şirketten kovuldu. Gülayşe’nin durumunu merak eden halası Hacer, Barbaros’u Gülayşe’nin peşine takıp her gün nereye gittiği hakkında bilgi edinmesini istedi. Gülayşe’nin peşine takılan Barbaros, o’nu Mola Yeri’nde ders çalışırken görüp yanına gitti.

Barbaros, Gülayşe’nin kovulduğunu öğrenince sinirinden ve üzüntüsünden elindeki cam şişeyi kırdı. Gülayşe, diploma alırsa babasının emanetine sahip çıkabileceğini söyledi ancak Barbaros, Nazmiye ve Kara’nın çoktan şirket binasını sattığını söyledi.
Feza, kardeşi Kara’yı kaybetmemek için tek çarenin mirasın tamamının Gülayşe’ye kalması gerektiğini düşünerek hastaneye Nizam’ın yattığı odaya gitti. “Sen olmazsan, Kara da senin vasin olamaz. Miras da Gülayşe’nin olur. Zaten ölüyorsun, bırak da yardım edeyim.” diyerek Nizam’ı yastığıyla boğup öldürdü.

Gülayşe, babasının odasına girdiğinde babasının ölmüş olduğunu fark eti ve yıkıldı. Gülayşe’nin acı dolu haykırışlarını duyan Barbaros hemen odaya koştu ve Gülayşe’ye destek oldu.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Bülent Polat, Emin Gürsoy, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur yer alıyor.