Ana sayfa Dizi Haberleri Ateşe Koşanlar dizisi geliyor! İtfaiyeci kadınları anlatacak…

Ateşe Koşanlar dizisi geliyor! İtfaiyeci kadınları anlatacak…

tarafından zk zk
Fox TV’nin yeni sezondaki dizi sürprizleri devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan itfaiyeci kadınlardan yola çıkan bir dizi geliyor.

Ateşe Koşanlar ismini taşıyan diziyle ilgili olarak Fox TV’nin Genel Müdürü Cenk Soner, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a şu açıklamayı yaptı:

“Limon Yapım’la Ateşe Koşanlar yapıyoruz. Gerçekten var olan İzmirli itfaiyeci kadınların hikayesini dizi yapıyoruz. Bu seneyi biz “Fox’un güçlü kadınları” olarak tanımlıyoruz. Her projemizde güçlü kadınlarımız dikkat çekiyor.”

Ateşe Koşanlar dizisi geliyor! İtfaiyeci kadınları anlatacak... 7

Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu’nun haberine göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı itfaiyeci kadınlarının hikayesi Ateşe Koşanlar olarak yayınlanacak. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği İzmir’in kadın itfaiyecilerini 6 ay sonra ekranlarda izleyeceğiz.

Limon Yapım’ın kurucusu Hayri Arslan İzmir Belediyesi bünyesinde çalışan itfaiyeci 50 kadından öyküleri en ilginç olanları kadroya aldı. Hayri Arslan, beş itfaiyeci kadının gerçek hayatını arşilerdeki yangın dosyalarını konu edinerek senaryolaştıracağını belirtti. Ateşe Koşanlar dizisini Hülya Koper senaryosunu yazacak.