Ana sayfa Dizi Haberleri atv, çok akıllı bir dizi kararı alarak Oktay Kaynarca’yı bağladı!

atv, çok akıllı bir dizi kararı alarak Oktay Kaynarca’yı bağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında geçen sezonlardan bu yana diziler konusunda hem bir istikrar hem de etkileyici reytingler alan yapımlar bulunuyor. Kanal yönetiminin dizi seçimindeki başarısını da gösteren bu durum Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konu olunca farklı gelişti.

Dizi çok başarılı bir yapım olmasına ve iyi reytingler elde etmesine rağmen, kanal yönetimi yapımcı ile anlaşmazlık yaşayınca projeden vazgeçti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz belki olmayacak ama atv çok akıllı bir karar alarak dikkatleri çekti.

atv yöneticileri Oktay Kaynarca ile görüşerek oyuncu ile yeni bir proje yapmak istediğini bildirdi ve başka bir yapım şirketi ile görüşmemesini istedi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Oktay Kaynarca ile yönetmen Onur Tan, atv ile yeni dizi görüşmesi yapıyor.

Hatta Oktay Kaynarca’nın dizi başlayana kadar kanaldan belirli bir ücret alacağı da gündeme geldi. Tabii ki bu konular bir iddia niteliğinde…

atv’nin böyle bir adım atması çok önemli bir adım. Çünkü Oktay Kaynarca ismi bir marka. Özellikle oyuncuya hayranlık besleyen milyonlarca izleyici var. Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakterinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli de fenomen birisine dönüştü.

Bu iki rolün fenomen olması hiç kolay bir şey değildi. Ancak Oktay Kaynarca karizması bu fenomenlik halinin oluşmasına katkı yaptı. Şimdi de oyuncunun yeniden atv ekranında yer alacak olması ve başka bir kanalda başka bir dizi ile görüşmeyecek olması da atv adına çok akıllı bir taktik olarak dikkat çekiyor.