Ana sayfa Sosyal Medya Ertan Saban çok iddialı Fox TV dizinin kadrosuna katıldı!

Ertan Saban çok iddialı Fox TV dizinin kadrosuna katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Ertan Saban, hem sinema hem de dizi sektöründe birçok projede kendisini gösterdi. Özel bir yeteneği bulunan ve karakter yaratma konusunda ustalık sergileyen Ertan Saban, son dönemde televizyon dizilerine mesafeli yaklaşıyordu.

Kısa süreli roller dışında televizyonda nadiren gördüğümüz oyuncu, Şeref Bey ve Yakamoz isimli dijital dizilerde de kendini gösterdi… Oyuncunun yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacağı da ortaya çıktı.

Son Nefesime Kadar ismi verilen polisiye dram projesinde Ertan Saban’ın da yer alacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Fox TV ekranında yayınlanacak olan dizide Nurgül Yeşilçay ile partner olması kararlaştırılan Ertan Saban, yeniden televizyon ekranında yer alma fırsatı elde edecek.

Pastel Film tarafından hazırlıkları devam eden dizi için Emre Kınay, Begüm Birgören ve Baran Bölükbaşı ile anlaşma yapıldığı daha önceden ortaya çıkmıştı.

1977 yılında Üsküp’te dünyaya gelen Ertan Saban, Makedonya’da tiyatro üzerine eğitim yaptı. Makedonya’da kardeşi ile birlikte yaptığı tiyatro faaliyetlerinin ardından Türkiye’ye gelen oyuncu, kariyerini burada birçok proje ile sürdürmektedir.