Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin fenomen dizisi 16 yeni oyuncu ile büyük değişim yaşadı!

atv’nin fenomen dizisi 16 yeni oyuncu ile büyük değişim yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında iki sezon yayınlanan Kuruluş Osman dizisi çok başarılı sonuçlara imzasını attı. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin geçen sezonu öncesinde de birçok yeni karakter hikayede yer almıştı.

Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizinin üçüncü sezonu öncesi benzer bir tablo yeniden ortaya çıktı. Kuruluş Osman dizisi yeni döneme 16 yeni oyuncu ile başlıyor… Bu kadar çok kişinin transfer olması demek hikayede birçok yeni karakterin izleyicinin karşısına çıkacağını anlatıyor. Bu da senaryonun yenilendiğini ve etkili bir sezon başlangıcı yapılacağını gösteriyor.

atv'nin fenomen dizisi 16 yeni oyuncu ile büyük değişim yaşadı! 9

Kuruluş Osman dizisine katılan oyuncular arasında bazı isimler öne çıkıyor. Geçen sezon Maraşlı dizisinde izlediğimiz Serhat Kılıç ile Akıncılar’dan ayrılan Yıldıray Şahinler ilk dikkat çeken isimler oldu…

atv'nin fenomen dizisi 16 yeni oyuncu ile büyük değişim yaşadı! 10

Ayrıca genç oyuncular Rüzgar Aksoy ile Şeyma Korkmaz da dizinin etkili yeni transferleri olarak dikkatleri çekiyor.

Birçok genç oyuncu da üçüncü sezonda atv ekranında büyük bir fırsat elde edecek. Kuruluş Osman dizisinin yeni oyuncuları arasında şu isimler de yer alıyor: “Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Eser ve Ali Karaağaç.”

atv'nin fenomen dizisi 16 yeni oyuncu ile büyük değişim yaşadı! 11

Sürpriz karakterler ve yeniden düzenlenen senaryosu ile Kuruluş Osman üçüncü sezonda da yine ekrana damgasını vuracaktır.

Yapımcı Mehmet Bozdağ da geçen sezon olduğu gibi yine iddialı açıklamalar yaptı. Bozdağ dizide değişim yaşandığını belirterek; yeni hikayeler, karakterler ve kurulan dünyayla üçüncü sezonda dizinin hikayesinin büyüdüğünü anlattı.

Kuruluş Osman dizisi tüm ezberleri alt üst edecek yeniliklerle 6 Ekim Çarşamba akşamı üçüncü sezonu ile başlıyor.