Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’da birlikte rol alan Kubilay Aka ile İrem Sak yeni dizide buluştu!

Çukur’da birlikte rol alan Kubilay Aka ile İrem Sak yeni dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisi ile kendini gösterdi. Ardından Çukur dizisinde Celasun olarak ekranlara gelen oyuncu 4 sezon boyunca hikayede yer aldı. Çukur dizisinin finaline az bir süre kala yapımdan ayrılan oyuncu, kendisine yeni bir rota çizdi.

Cam Tavanlar isimli dizide başrolde yer alan Kubilay Aka, Bensu Soral ile partner oldu. Yaz döneminde başlayan dizi ne yazık ki düşük reytingler alınca 8. bölümde final kararı geldi. Hem Çukur hem de Cam Tavanlar dizileri bu sezon final yapan ünlü oyuncu, yeni bir dizi anlaşması ile dikkatleri çekti.

Geçtiğimiz gün çekimlerine başlanan İrem Sak’ın hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı Modern Kadın isimli dizide, Kubilay Aka da yerini alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre genç oyuncu, 10 bölümden oluşacak dizi ile birlikte yeniden setlere dönüş yaptı.

İrem Sak ile Kubilay Aka ikilisi daha önce Çukur dizisinin kadrosunda bir arada yer almıştı. İkili diziden ayrılmalarından aylar sonra bir kez daha yeni bir projede buluştu.

Özlem Tokarslan, Gözde Kaya ile Hakan Salınmış’ın da kadrosunda yer aldığı Modern Kadın isimli dizinin yönetmeni İrem Sak’ın abisi Ayberk Sak.