Ana sayfa Sosyal Medya Cidden birbirlerine çok yakışmışlar! Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’i Kalp Yarası’nda görenler böyle söylüyor!

Cidden birbirlerine çok yakışmışlar! Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’i Kalp Yarası’nda görenler böyle söylüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin heyecan yaratan Kalp Yarası dizisinin başlamasına az kaldı! Yaz ekranında başlayacak ama kış sezonunda da devam edebilecek projelerden birisi de Kalp Yarası olarak gözüküyor… Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri Antakya’da sürüyor.

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kalp Yarası dizisinin yayın tarihi netleşti. Dizi hayranları 28 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da atv ekranına kilitlenecek. Kalp Yarası fragmanları ile dikkat çeken bir yapım oldu.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi de hayranlar tarafından uyumlu bulundu ve dizinin ilgi görmesi de hiç şaşırtıcı olmayacak. Hatta yaz aylarında başlayan en en iddialı dizi olarak Kalp Yarası gösteriliyor. Hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait olan dizi, fragmanlarıyla bile birçok dizi hayranını kendisine çekti.

“Cidden birbirlerine çok yakışmışlar” diye bir yorum yapan dizi hayranı aslında birçok kişinin de ilk aklına gelen sözü söylemiş oldu. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin çok iyi bir dizi çifti olduğu bu görüntülerden bile anlaşılıyor.

Cidden birbirlerine çok yakışmışlar! Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'i Kalp Yarası'nda görenler böyle söylüyor! 7

“Bu dizinin eskiden sevdiğim eski dizilerin havası var” diye yorum yapan bir izleyiciye birçok kişi de katılıyor.. Sürükleyici bir hikaye ve yeniliklerin de yer aldığı bir hikaye kurgusu ile izleyiciler karşılaşacak.

İlk bölümü sabırsızlıkla beklediğini belirten dizi hayranları, Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi için de olumlu yorumlar yapıyor. Tanrısevsin neredeyse 4 yıldır dizilerde yoktu ve Kalp Yarası’nın oyuncuya çok iyi geleceği de anlaşılıyor.

“Gökhan ve Yağmur harika bir çift olmuşsunuz” diye yorum bırakan dizi hayranları, bir an önce hikayenin başlamasını beklediklerini belirten yorumlarla sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu.