Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Osman Sınav imzalı bomba dizi Yalnız Kurt’un ilk ünlüsü belli oldu!

atv’nin Osman Sınav imzalı bomba dizi Yalnız Kurt’un ilk ünlüsü belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinde önemli bir yeri bulunan yönetmen ve yapımcı Osman Sınav, geçen sezon Gel Dese Aşk isimli dizi tecrübesinde beklediğini bulamamıştı. Hikayesini Osman Sınav’ın yazdığı ve uzun süre de üzerine çalıştığı projede Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik başrollerde yer almıştı. Ancak Gel Dese Aşk hem hikayesine gösterilen tepkiler hem de pandeminin ilk döneminin olumsuz etkisi ile sadece 4 bölüm sürebilmişti.

Osman Sınav, 2021-2022 sezonu için de atv için bir dizi hazırlığı yapıyor… Ünlü yönetmenin yeni dizisi bir aksiyon yapımı olacak. Yalnız Kurt isimli dizi için titiz bir hazırlık dönemi yaşanıyor. Oyuncular ile görüşmelerin başladığı yeni atv dizisinin başrolünde kimlerin yer alacağı ise merakla bekleniyor.

Murat Koca ve Alper Erze’nin hikayesini yazdığı Şevket Dedelioğlu’nun ise süpervizör olarak hikayeyi yönlendirdiği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Yalnız Kurt isimli diziyle ilgili kulis bilgilerini paylaştı.

Dizide Davut Bahadır isimli hikayenin merkezinde yer alan karakterlerden birisini kimin canlandıracağı da belli oldu. Kulis bilgilerine göre bu isim usta tiyatrocu Cihan Ünal oldu… Ünal’ın Osman Sınav’ın yapım firması ile anlaştığı ortaya çıktı.

atv’nin Osman Sınav imzalı bomba dizi Yalnız Kurt’un ilk ünlüsü belli oldu! 7

Hikaye Osman Sınav’ın Kurtlar Vadisi projesindekine benzer şekilde gizli küresel bir terör örgütüne karşı yapılan mücadeleyi gözle önüne serecek. Dizinin baş karakteri olarak Yalnız Kurt lakaplı Altay Kurtoğlu karakterini kimin canlandıracağı da merakla bekleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosu için şimdilik başka bilgi yok ancak Osman Sınav projelerinde çok iddialı isimlerin yer alması bugüne kadar bilinen bir gerçek. Yalnız Kurt için de çok iyi oyunculardan kurulu bir ekip oluşturulacaktır.