Ana sayfa Sosyal Medya atv’nin unutturduğu dizinin başrol oyuncusu Emre Kıvılcım’dan yeni proje!

atv’nin unutturduğu dizinin başrol oyuncusu Emre Kıvılcım’dan yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında geçen sezon yayınlanan Bozkır Arslanı Celaleddin isimli tarihi dizinin başrolünde yer alan oyuncu Emre Kıvılcım olmuştu. Genç oyuncu çok başarılı bir performans sergileyerek Harzemşah devletinin kurucusu olarak tarihte yer alan Celaleddin Harzemşah karakterine hayat verdi.

Atv’de yayınlanan dizinin ilk sezonu paylaşıldı ve ikinci sezon için de izleyiciler yaz döneminin bitmesini bekledi. Ancak atv ekranında dizinin devamı yayınlanmayınca izleyenler merakta kaldı. Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin akıbeti merakla bekleniyor. Toplam 7 bölüm yayınlanan dizinin devamı ekrana gelir ise Emre Kıvılcım hayranları da ünlü oyuncuyu yeniden izleme fırsatı elde edecek.

Emre Kıvılcım, ayrıca yeni bir dizi anlaşması daha yaptı. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar isimli dijital dizi için Emre Kıvılcım ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ortaya çıktı.

4 kadının etkileyici hikayesinin anlatılacağı diziyi Yelda Eroğlu yazıyor. 4 önemli kadın oyuncu da başrolde buluştu. Özge Gürel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Leyla Lydia Tuğutlu ve Özge Özacar yeni dizinin başrolünde yer alacaklar.

Bu kadar etkili 4 kadın oyuncu ile sette buluşmak Emre Kıvılcım için de önemli bir deneyim fırsatı olacaktır.