Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un babalık heyecanı yeni bir tecrübe oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ’un babalık heyecanı yeni bir tecrübe oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, babalık heyecanı yaşıyor. Eşi Başak Dizer’in hamile olduğunun ortaya çıkmasının ardından tüm gözler Kıvanç Tatlıtuğ’un üzerine çevrildi.

Babalık heyecanı yaşamaya başlayan oyuncu, maskesiz konuşabileceği zamanları arzu ettiğini söyledi. Baba olacağını duyduğu zaman çok mutlu olduğunu ifade eden oyuncu, “Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Herkese nasip etsin, isteyen herkese Allah nasip etsin” diye konuştu.

Süreci gözlemlediğini ve öğrenmekte olduğunu anlatan Kıvanç Tatlıtuğ, henüz bir isim düşünmediklerini anlattı. Cinsiyet ve isim konusunun sonraki konu olduğunu anlatan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. Cinsiyetinin hiçbir önemi yok. Bu bizim önceliğimiz olmadığı için isim düşünmedik, akışına bıraktık. Her gün yeni bir tecrübe bizim için. Çok mutluyuz, çok teşekkür ediyorum.”

Çocuğun geleceği için bir şey düşünmediklerini, her şeyin çok yeni olduğunu anlatan Kıvanç Tatıltuğ, olması gereken ne varsa her şeyi yapacaklarını ifade etti.