Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin yeni dizisi dram değil, bir umut hikayesi! Adı Sevgi ne zaman başlıyor?

atv’nin yeni dizisi dram değil, bir umut hikayesi! Adı Sevgi ne zaman başlıyor?

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izleyenlerin yakından tanıdığı Yunus Emre Yıldırımer artık aynı ekranda çok farklı bir karakterle yerini alacak. atv’nin yeni dizisinde genç oyuncu başrolde yer alıyor ve partneri olarak da Gizem Güneş’i izleyeceksiniz.

Kuzey Yıldızı dizisinde Feride olarak hatırlanan Gizem Güneş, bu sefer bir dram yapımında hem de en etkili karakteri canlandırıyor. Gizem Güneş’in Elif öğretmen olarak, çocuk gelin konusunda toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan yeni diziye atv çok güveniyor.

Adı Sevgi isimli yeni dizi, 13 Mart Pazar akşamı saat 20:00’de atv ekranlarında ilk kez izleyicilerle buluşacak. Fragmanları yayınlanan ve beğeni de kazanan dizi aslında bir umut hikayesi olarak öne çıkacak. Birçok kişi dizinin büyük bir dram yapımı olacağını düşünüyor.

Ancak gerçek böyle değil. “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganıyla ekrana gelecek dizinin sevginin gücünü ortaya çıkartması ve her zaman bir umut olduğunu izleyicilere aşılaması bekleniyor. Dizinin pazar rekabetinde Yargı ve Teşkilat gibi oturmuş, hem de kemik kitlesi çok fazla olan iki yapım karşısında nasıl reytingler alacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen üstleniyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı “Adı Sevgi”nin müziklerini ise Kalan Müzik/Engin Arslan yaptı.

“Adı Sevgi”, hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

Gerçek yaşamda örneklerine sıkça rastladığımız toplumsal sorunlara vurgu yapan “Adı Sevgi”, etkileyici hikayesiyle büyük beğeni toplayacak, kısa sürede izleyicilerin gözdesi olacak.

Yunus Emre Yıldırımer’in başrolü Gizem Güneş ile paylaştığı “Adı Sevgi”nin oyuncu kadrosunda, şu isimler bulunuyor: Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü, Berfu Öngören ve Bertan Emre Dirikolu.”