Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu ve Savaşçı’dan sonra şimdi de Sadakatsiz dizisinde!

Avlu ve Savaşçı’dan sonra şimdi de Sadakatsiz dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dizinin hikayesi ve oyuncu performansları çok iyi,elde edilen reytingler de iki haneli oranlarda geliyor. Yani dizi adına her şey olumlu gidiyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna bir isim daha katılacak. Bu isim yıllardır ekranda farklı projelerle iz bırakan Ali İl olacak… 2000’li yılların başlarından itibaren setlerde yer alan oyuncu, kariyeri boyunca birçok projede bulundu.

Ihlamurlar Altında dizisinde Kerem olarak öne çıkan Ali İl, Küçük Kadınlar dizisinde Ümit / Ali Sezek karakterine hayat vermişti. Poyraz Karayel’de Sadreddin karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, Ver Elini Aşk’ta ise Kaan olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.Avlu dizisinde Nedim, Savaşçı da ise Murat Kopuz olarak yerini alan Ali İl, son dönemde ise Hizmetçiler, Aşk 101, Mucize Doktor ve Ex Aşkım isimli yapımlarda kısa süreli rollerde bulundu.

Ali İl, Sadakatsiz dizisinde Melih isimli bir komisere hayat verecek. Dizide ne tür bir değişime neden olacağı da merakla bekleniyor. Ali İl gibi etkili bir oyunculuk yeteneği bulunan bir ismin gelişi ile birlikte Sadakatsiz dizisinin daha da çok öne çıkacağı ortada…