Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım’dan yepyeni bir dizi geliyor!

Ay Yapım’dan yepyeni bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en deneyimli ve başarılı yapım şirketlerinden Ay Yapım, yepyeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizisi Üç Kuruş’un ekrana gelmesi için gün sayan Ay Yapım, Oğlum isimli dizi için de hazırlıklarını sürüyor.

Bugüne kadar İçeride, Çukur, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? gibi birçok başarılı projeye imza atan Ay Yapım’dan yeni bir dizi geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yeni dizinin adı Oğlum.

Yeni dizinin yönetmeni ise Ahmet Katıksız olacak. Bugüne kadar Kapa Para Aşk, Çarpışma, Aşk 101 gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Katıksız, son olarak yine Ay Yapım tarafından çekilen Alev Alev dizisini yönetmişti.

Ay Yapım'dan yepyeni bir dizi geliyor! 7

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven gibi çok iddialı isimlerin yer aldığı Show TV dizisi Alev Alev, kadınları ön plana çıkarmasıyla dikkatleri çekmişti. Dizi geçtiğimiz kış sezonunun sonunda final yapmıştı.

Ahmet Katıksız bir kez daha Ay Yapım’la bir araya geliyor. Yeni dizi Oğlum’un yayınlanacağı kanalın yine Show TV olacağı belirtiliyor. Oyuncularıyla da ilgili henüz bir bilgi yok.

Gelen bilgiye göre dizi için hazırlıklar sürüyor ve yapım şirketi oyuncularla görüşmeler yapıyor. Gelen bilgiye göre Oğlum, iki çocuğun hikayesine odaklanacak. Dizinin konusuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi henüz yok.