Ana sayfa Sosyal Medya Merakla beklenen Üç Kuruş’un Komiser Efe’si Ekin Koç karakterini anlattı!..

Merakla beklenen Üç Kuruş’un Komiser Efe’si Ekin Koç karakterini anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakında Show TV’de pazartesi akşamları ekranlara gelecek olan Üç Kuruş dizisi Renkli bir roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın koruyucusu konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe’nin kovalamaca oyununun bir cinayet vakasıyla ters yüz olmasını konu alıyor.

Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’u bir araya getiren Ay Yapım’ın iddialı dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizide Komiser Efe karakterine hayat verecek olan yetenekli oyuncu Ekin Koç diziyi, “’Üç Kuruş’, hem bizim toplum içindeki yerimizi, rolümüzü ve statümüzü hem de başkalarıyla bu perspektiften kurduğumuz ‘ast-üst’, ‘biz-ötekiler’ gibi ilişkileri sorgulatıyor” sözleriyle özetledi.

Merakla beklenen Üç Kuruş'un Komiser Efe'si Ekin Koç karakterini anlattı!.. 7

Karakteri hakkında da konuşan Koç, “Benim canlandırdığım Efe komiser, hayata ve insanlara dair yarattığı kalıplar üzerinden çoğumuzun yaptığı gibi sonuca varmayı benimsemiş, idealist, derdi olan bir karakter. Hikâye boyunca girdiği serüvenle insanlara, hayata ve kendi geçmişine karşı bakışının nasıl bir değişim geçireceğini seyredeceğiz” açıklamasını yaptı.

Senaryosunda Damla Serim ile Murat Uyurkulak’ın imzasını taşıyan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki “Üç Kuruş”un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’a, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit’in de aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.