Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım’ın yeni sezonun fenomeni olacak Üç Kuruş dizisinde karakterler belli olmaya başladı!

Ay Yapım’ın yeni sezonun fenomeni olacak Üç Kuruş dizisinde karakterler belli olmaya başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çekmeye hazırlandığı yeni dizisi Üç Kuruş için çalışmalar sürüyor. Dizinin erkek karakterlerini canlandıracak oyuncu için arayışlar sürüyor. Dizide başrollerden birinde yer alacağı kesinleşen Uraz Kaygılaroğlu’nun rolü de belirginleşmeye başladı.

Gelen bilgilere göre Üç Kuruş, üç farklı erkeğin hikayesini anlatacak. Dolayısıyla üç erkek karakter için de üç erkek başrole ihtiyaç var. Üç erkekten bugüne kadar kesinleşen sadece bir tek isim var, o da Uraz Kaygılaroğlu.

En son Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu halen Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri setinde. Dijital platforma sekiz bölüm olarak yayınlanacak dizinin çekimleri devam ediyor.

Ay Yapım'ın yeni sezonun fenomeni olacak Üç Kuruş dizisinde karakterler belli olmaya başladı! 37

Bu arada Kaygılaroğlu’nun Üç Kuruş’ta canlandıracağı karakterle ilgili bazı ipuçları gelmeye başladı. Bir polis, bir seri katil ve mafya üçgenindeki hikayede Kaygılaroğlu bir kumarhane patronunu canlandıracak.

Kaygılaroğlu’nun canlandıracağı Kartal karakteri, polis memuru Efe ve seri katil İrfan arasındaki bağlantı olacak. Dolayısıyla belli ki dizinin senaryosu bu üç erkeğin hikayesi üzerinden gelişecek.

Ay Yapım'ın yeni sezonun fenomeni olacak Üç Kuruş dizisinde karakterler belli olmaya başladı! 38

Öte yandan Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’ın oyuncu bulma konusunda biraz sıkıntı yaşadığı söyleniyor. Daha önce Çağatay Ulusoy ve Taner Ölmez’e götürdüğü teklifler reddeden Çatay bu kez Ekin Koç’a yöneldi.

En son Uyanış Büyük Selçuklu’da Ahmed Sencer karakterinde izlediğimiz Ekin Koç’un teklife sıcak baktığı ancak hala kesin yanıt vermediği söyleniyor. İddialara göre eğer Ekin Koç teklifi kabul ederse polis memuru Efe’yi canlandıracak.