Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci’yi başrole taşıyan El Kızı dizisi start aldı!

Sevda Erginci’yi başrole taşıyan El Kızı dizisi start aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Fox TV’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan El Kızı dizisi için çalışmalar son aşamaya geldi. Dizinin oyuncu kadrosu oluşturulduktan sonra ekip okuma provası için bir araya geldi.

Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ı bir araya getiren, usta oyuncu Perihan Savaş’ı bir kez daha hayranlarıyla buluşturan El Kızı, eylülde ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Yeni projeye başlayacak olan ekibi büyük bir heyecan sarmış durumda.

Sete çıkmak için son hazırlıkları tamamlayan El Kızı ekibi, setten önceki son iş olan okuma provasını gerçekleştirdi. Prova için bir araya gelen ekip gayet keyifli görünüyor. Okuma provasından fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı.

Sevda Erginci'yi başrole taşıyan El Kızı dizisi start aldı! 10 Sevda Erginci'yi başrole taşıyan El Kızı dizisi start aldı! 11

Muğla’da yakında çekimlerine başlanacak olan dizi, Ezo isimli öksüz bir kadının acıklı hikayesini anlatacak.

Dizinin oyuncu kadrosu son derece güçlü. Daha önce ekibe katılan Sedef Avcı, Perihan Savaş, Çağla Şimşek ve Pelinsu Çileli’nin yanı sıra dün de yetenekli oyuncu Toprak Sağlam’ın El Kızı oyuncu kadrosuna dahil olduğu öğrenildi.

Sevda Erginci'yi başrole taşıyan El Kızı dizisi start aldı! 12 Sevda Erginci'yi başrole taşıyan El Kızı dizisi start aldı! 13

Bu arada Sevda Erginci hayranları, oyuncunun yeni dizide başrolde olmasından dolayı çok mutlu. Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakteriyle izlediğimiz Sevda Erginci, buradaki karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Öyle ki bazı hayranları El Kızı’nı sırf Sevda Erginci için izleyeceklerini söylüyor.