Ana sayfa Dizi Haberleri Sevilen dizi Benim Adım Melek’i kaçıranlara müjde!

Sevilen dizi Benim Adım Melek’i kaçıranlara müjde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üs Yapım tarafından TRT 1 için çekilen ve geçtiğimiz sezon sonunda final yapan dizisi Benim Adım Melek dizisini kaçıranlara güzel bir haber var. Dizi tekrar bölümleriyle yine ekranda.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan Benim Adım Melek dizisinin başrollerini Nehir Erdoğan ve Kutsi paylaşıyordu. Dizide ayrıca Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Özdikici, Zeyno Eracar gibi oyuncular yer alıyordu.

İki sezon olarak 66 bölüm yayınlanan Benim Adım Melek dizisi özellikle duygusal sahneleriyle izleyiciyi her hafta ekrana kitliyordu. Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstlendiği, senaryosu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon tarafından kaleme alınan Benim Adım Melek dizisi geçtiğimiz mayıs ayında sona erdi.

Sevilen dizi Benim Adım Melek'i kaçıranlara müjde! 7

Yayınlandığı dönem büyük başarı yakalayan Benim Adım Melek dizisi kaçıranlar için şimdi tekrar bölümleriyle yeniden ekranlarda. Benim Adım Melek’in tekrar bölümleri, hafta içi her gün 12:05’te TRT 1’de izleyiciyle buluşmaya başlıyor.

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu anlatan Benim Adım Melek dizisinde bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşıyor. Her durumda mutlu olan küçük oğlu Seyit Ali ise her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başarıyor.