Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat ile Furkan Andıç buluşması yeni diziyi öne çıkarttı!

Aybüke Pusat ile Furkan Andıç buluşması yeni diziyi öne çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, önceki sezon Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinde yer almış ve sonrasında da 50 m2 isimli Netflix dizisinde Dilara karakterine hayat vermişti. Oyuncu, yeni bir yolculuğa daha çıkıyor.

Kusursuz isimli bir diziden teklif alan Pusat, 2014 yılında Medcezir dizisiyle başladığı oyunculuk yolculuğunda bir adım daha atıyor. Söz isimli asker dizisindeki Bahar karakteri ile parlayan Pusat, yeni projesinde yine Furkan Andıç ile buluştu.

Büşra Develi ve Sercan Badur’un da kadrosunda yer aldığı dizi hakkında konuşan oyuncu, “Daha başlamadık çekimlere. Daha hemen değil” diyerek bir süre sonra çekimlerin başlayacağını ifade etti.

Kalabalık bir kadronun yer aldığı bilgisini de ver oyuncu, eski partneri Furkan Andıç’ın da dizide yer aldığını doğruladı.

Her Yerde Sen projesi döneminde ikilinin aşk yaşadığına dair çeşitli iddialar da ortaya atılmıştı. Birlikte tatil yaptıkları ile de gündeme gelen ikili, yıllar sonra bir kez daha birlikte kamera karşısına geçecek.

Kusursuz isimli dizisi hakkında soruları yanıtlayan oyuncu, “Hiç konuşamam proje ile ilgili konuşamıyorum. Yaz dizisi değil. Bir tane dijital platforma kısa bir dizi” demekle yetindi.

Hayatının iyi gittiğini, spor yaptığını ve yaz tatili planlarının da olduğunu belirten oyuncu, arkadaşlarının programlarına göre karar netleşeceğini sözlerine ekledi.