Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç çok özel bir dizi ile geri dönerken, hikaye yabancı dizi hayranlarının çok ilgisini çekecek!

Furkan Andıç çok özel bir dizi ile geri dönerken, hikaye yabancı dizi hayranlarının çok ilgisini çekecek!

tarafından ker_def

Türk dizilerinde kültürel özelliklerin fazlasıyla yer aldığı hikayelere yabancı ülkelerdeki Türk dizisi hayranlarının ayrı bir ilgisi bulunuyor.

atv ekranında Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanan ama reytinglerde iyi sonuçlar alamayan dizinin 2. bölümü 7 Ocak’ta yayınlanacak. Furkan Andıç ile Burcu Kıratlı ikilisini başrolde buluşturan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin dikkat çeken bir hikayesi bulunuyor.

Aşkın da ihanetin de intikamın da adaletin de içinde yer aldığı bu hikaye özellikle Türk kültürünü öğrenmek için özel çaba harcayan yabancı dizi hayranları için çok verimli bir iş olacak gibi gözüküyor.

Kadir ve Aslı karakterlerinin aşk hikayesini anlatan dizi araya giren Han’ın oyunları ile bozulurken, büyük bir özlem ve intikam hikayesine dönüşecek.

Furkan Andıç canlandırdığı Kadir karakteri ile yeniden duygusal bir rolle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Haksızlığa karşı direnen ve aşkını kendisinden almaya kalkanlara karşı intikam hırsı yaşayan Kadir karakteri ile Furkan Andıç yine hayranlarını çok etkileyecek.

Ünlü oyuncu, heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Çok heyecanlıyım, çok güzel bir proje. Senaryosuna çok güvendiğim bir proje. Oyuncu kadrosuna ve kamera arkasındaki ekibe çok güvendiği bir proje. O yüzden heyecanlıyız. Ekip olarak heyecanlıyız. Umarım güzel olacak, umarım seyirci karşısında bir karşılığı olur. Seyircimize de projeyi beğendirebiliriz.”

Peki dizide izleyiciler neler bulacak? Furkan Andıç diyor ki: “Aşkı da hikayede bulacaksınız, intikamı da bulacaksınız, adaleti de bulacaksınız, dostluğu da aile sıcaklığını da bulacaksınız. Çok bizi yansıtan, kültürümüzü yansıtan bir hikaye.”

Nasıl bir hikaye izleyeceksiniz? İşte hikayenin detayları:

Yıllardır birbirlerine deli gibi aşık olan Aslı ve Kadir artık hayallerine kavuşmak üzeredir. Kadir’in Aslı’ya evlenme teklifinden sonra ikili çok mutludur. Ama bu evlilik diğerleri için kara bir haberdir. Özellikle de Han Varnalı için… Han’ın bu evliliği önlemek için kirli bir planı vardır. Kadir, işlemediği bir suçtan üstelik sevdiği kadının babasının katili olarak hapse düşer. Aslı bir tarafta harap haldeyken Kadir ile Varnalılar artık karşı karşıyadır. Kadir’in aklında sadece intikam almak vardır. Yahya ise Kadir’in hapishanede yol göstericisi olacaktır.