Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizi ekibi 100. bölüm başarısını kutluyor!

Teşkilat dizi ekibi 100. bölüm başarısını kutluyor!

tarafından ker_def

Türk dizi tarihinde 4 sezon ekranda kalmak pek de kolay bir durum değil. Yüzüncü bölüm bu hafta ekrana geliyor… Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat ikilisinin başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisi, bu başarıyı elde etmekle kalmadı, reytingleri de ortalamanın üzerinde gelmeye devam ediyor.

Aksiyon dizisi olan ve başladığı günden bu yana büyük değişimler geçiren, birçok oyuncusu yenilenen Teşkilat yine milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeyi başarıyor. Teşkilat dizisi ekibi de 100. bölümü kutluyor.

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, yüz bölüme ulaştı ve ‘dalya’ dedi.

Teşkilat, yayınlandığı ilk günden beri başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.

Teşkilat dizi ekibi 100. bölüm başarısını kutluyor! 7

Teşkilat’ın gücünü ve mücadelesini gözler önüne seren dizi bugüne kadar onlarca operasyon sahnesini, milli ve yerli teknolojileri, dikkatle hazırlanan eğitimleri kusursuz bir şekilde izleyicilerinin beğenisine sundu.

Teşkilat’ın 100.Bölüm’üne özel sahneler

Teşkilat 100 bölümlük başarısını izleyicileri ile birlikte taçlandırmaya devam ediyor. Tüm Türkiye’nin ilgisini ve dikkatini çeken dizi yine birbirinden özel sürprizlerle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Teşkilat’ın yüzüncü bölüm özel çekiminde İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı desteği ile JOPER Timleri, S-70 Blackhawk Helikopter, Ejder Yalçın Zırhlı Araç ve JÖAK Operasyon Timi Saldırı Köpekleri yer aldı.

Teşkilat, yüzüncü bölümüyle 17 Mart Pazar günü saat 20.00’de TRT 1’de…