Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın yeni dizisi Kusursuz’a bir isim daha katıldı

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın yeni dizisi Kusursuz’a bir isim daha katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2019 yılında yaz dizisi olarak ekranlara gelen Fox TV’nin Her Yerde Sen dizisinde birlikte rol alan Aybüke Pusat ve Furkan Andıç, yeniden bir projede buluşuyor. İkilinin birlikte başrolde yer alacağı yeni dizileri, bu kez ekranda değil dijital platform BluTV’de yayınlanacak.

Andıç ve Pusat, ekran çifti olarak birbirlerine çok yakıştırılmış ve hayranları onları ısrarla yeniden bir arada görmeyi istiyordu. Sonunda yapımcılar seslerini duydu!

İkili şimdi Kusursuz isimli bir dizi için yeniden birlikte kamera karşısına geçecekler. Furkan Andıç, son olarak Kanal D’nin Çatı Kapı Aşk dizisinde rol almıştı. Aybüke Pusat ise Netflix için çekilen 50m2 dizisinde oynamıştı.

Kusursuz dizisinin yönetmenliğini ise başarılı projeleriyle ön plana çıkan genç bir yönetmen olan Cem Karcı yönetecek. Karcı, Hercai dizisinin de iki sezon yönetmenliğini yapmış, yeni sezonda ise Kırmızı Oda dizisinin yönetmenliğini yapıyordu.

Proje ile ilgili ayrıntılar da yavaş yavaş netleşiyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter sayfasından paylaştığına göre dizide Büşra Develi de rol alacak. Develi, şu anda atv’nin Akıncı dizisinde ama dizi yakında final yapacak.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yeni dizisi Kusursuz'a bir isim daha katıldı 8

Dizinin senaryosunu sağlam işlere imza atan Kerem Deren kaleme alıyor. Bu arada diziye katılan son isim de belli oldu. En son Meryem dizisi ve ardından Babamın Kemanları isimli filmde rol alan Selim Erdoğan, Kusursuz dizisinin kadrosuna katıldı.
Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yeni dizisi Kusursuz'a bir isim daha katıldı 9