Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın haftalık burç yorumunda açıkladı; “İkizler Burcunu finans ve para konusunda neler bekliyor?”

Aygül Aydın haftalık burç yorumunda açıkladı; “İkizler Burcunu finans ve para konusunda neler bekliyor?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Aygül Aydın youtube kanalındaki Astromatik köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile dikkat çekiyor. Özellikle astroloji meraklılarının, uyarı ve tavsiyelerini ilgiyle takip ettiği  Aygül Aydın 25 Şubat- 3 Mart haftasında İkizler burcu için şunları söyledi;

Sevgili İkizler, Bu hafta aşk ve ilişkiler ön planda, geçmişten gelen bazı dedikodularla karşılaşabilirsiniz bunlara cevap verme isteği olabilir. Bir hesaplaşma yaşayabilirsiniz belki çok yakın bir arkadaşınızın sizi bir konuda korumadığını hissederek onunla ilişkinizde yol ayrımına da gelebilirsiniz. Bu konuda size tavsiyem; Olayları anlamaya çalışıp peşin hükümlü olmamanız.

Parasal ve finansal konularda ise eğer bir bayanla önemli bir ortaklığınız varsa bunu sonlandırmak isteyebilir, menfaatlerinizin korunmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Bu hafta, kariyerinizle alakalı karar vermeniz gereken durumlar da ortaya çıkabilir. Bazı sözleşme ve  anlaşma konularında  yanılgılara açıksınız dikkatli olun. Sanatsal bir çaba içerisinde olan ikizler için ise harika bir hafta değerlendirmelerini tavsiye ediyorum.