Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın’dan Aslan Burcuna dikkat çeken tavsiye; “Biraz sabırlı olun!”

Aygül Aydın’dan Aslan Burcuna dikkat çeken tavsiye; “Biraz sabırlı olun!”

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Bu ay Balık burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Değişimin simgesi Uranüs gezegeni ise Koç burcunda ki  yedi yıllık sürecini tamamladı ve Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bütün bu hareketlerin burçlar üzerindeki etkisi ne olacak? Youtube kanalında ki Astromatik köşesinde her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Aygül Aydın 4-10 Mart haftası yorumunda Aslan burcu için şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, bu hafta hayatınızla ilgili bazı kararlar alma noktasındasınız ancak size bir şeyler ters gidiyor gibi gelebilir ya da işlerin çok istediğiniz gibi gitmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu hafta sizlere tavsiyem; Bu düşünce ile hareket ederek uzun süredir yapmayı planladığınız işlerinizi askıya almayın, aksine üzerine gidin!

Bu hafta beklentilerinizi biraz düşürün. Paraya ihtiyaç duyduğunuz bir haftaysa eğer bazı girişimleriniz olabilir. Bu hafta nerede ne konuştuğunuzu ve ne istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Fevri davranışlardan kaçınıp sabırlı olmanızı öneriyorum.