Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın’dan haftalık burç yorumunda müjde! Başak Burcu rahatlıyor mu?

Aygül Aydın’dan haftalık burç yorumunda müjde! Başak Burcu rahatlıyor mu?

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Venüs Balık burcuna geçiyor, Merkür retrosu ise sona erdi. Peki gezegenlerin hareketleri burçları nasıl etkileyecek?  Youtube kanalında ki Astromatik köşesinde her hafta yaptığı burç yorumları ile dikkat çeken astrolog Aygül Aydın 25-31 Mart haftası yorumunda Başak burcuna şu öneri ve tavsiyelerde bulundu;

Sevgili Başaklar, yönetici gezegeniniz Merkür bu hafta artık düz hareketine geçiş yapıyor, bu sizi özellikle ruh sağlığınız açısından rahatlatacak. Zihinsel anlamda herşeyi sorgularken artık daha rahatlayacak, göz önünde olduğunuz bazı konularda arka plana geçeceksiniz.

Bu hafta kendinizi daha doğru ifade edeceksiniz ancak hukuksal bazı konularda veya iş yerinde çalışanlarınızla alakalı bazı konular da problemler gün yüzüne çıkabilir, haksızlık ve iftiraların açığa çıkması gizi güzel gelişmeler de yaşanabilir. Özellikle çarşamba ve perşembeden sonrası yapmak istediğiniz konıuşmaları gerçekleştirmeniz için uygun zamanlar, değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.