Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayhan Taş’a ilginç istekler! “Bir küfür etsene” bile diyen var!

Ayhan Taş’a ilginç istekler! “Bir küfür etsene” bile diyen var!

tarafından zk zk

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”ye, canlandırdığı karakterler ile izleyenleri kahkahaya boğan başarılı oyuncu Ayhan Taş konuk oldu. “Hadi Be” programında Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Ayhan Taş, yeni filmi “Döndüm Ben” ve kendisi ile ilgili merak edilenler hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ayhan Taş “Döndüm Ben” filminin konusu ve filmdeki karakteri hakkında bilgi verdi: Cenk karısıyla ayrılmak istiyor ama beceremiyor. Arkadaşı bir tavsiyede bulunuyor diyor ki “bir kadınla basılırsan seni terk eder” diyor. Nereden bulacaklar kadını bir cast ajansından bulmaya gidiyorlar. Ajans sahibi de diyorki “Modern ilişkilerde kadınlar bu tür küçük kaçamakları affedebiliyorlar aileleri dağılmasın parçalanmasın diye bence sen işi garantiye al bir erkekle basıl” diyor. Bende iş bekeleyen bir oyuncuyum bana dizi teklifi geldi sanıyorum ajansla görüşmeye gidiyorum. Sonra ayrılması için yakalanıyormuş gibi yapıyoruz. Tabi bu filmin başı, filmin genelini vermiş olmuyoruz. Ondan sonra serüven başlıyor işte.

Ayhan Taş'a ilginç istekler! "Bir küfür etsene" bile diyen var! 7

Evladım bir küfür etsene

Ayhan Taş insanların ilginç isteklerinden bahsetti: Şile’de Kanal D’ye televizyon filmi çekiyoruz. Bir dede geldi sakallı yanımda durdu “Evladım bir küfür etsene” dedi.

Şehvetli romantizm

Başarılı oyuncu Ayhan Taş “Romantizm mi Şehvet mi?” sorusuna verdiği yanıt: Şehvetli romantizm. İkisini ayıramam.

Yaşlandığınız için oyun oynamayı bırakmazsınız, oyun oynamayı bıraktığınız için yaşlanırsınız

Ayhan Taş gençlik enerjisini mi yoksa orta yaş olgunluğu mu, arasında bir tercih yapmak istese hangisini tercih edeceğini açıkladı: Orta yaş olgunluğu diyelim. O enerji zaten var. Geçen bir film izledim çok güzel bir repliğe denk geldim şöyle diyordu; “ Yaşlandığınız için oyun oynamayı bırakmazsınız, oyun oynamayı bıraktığınız için yaşlanırsınız” diyor.

Anne şevkati her zaman var

Sevilen oyuncu Ayhan Taş baba nasihatı ve anne şevkati hakkında ki düşünclerinden bahsetti: Bir süre sonra baba nasihatına dönüşüyor. Anne şevkati her zaman var. Biraz büyüyüp hayatla müdacele etmeye başladığınızda o mücadeledeki negatif yanları anne şevkatiyle biraz absorbe edebiliyorsunuz ama daha sertlerine maruz kalmamak için baba nasihatı da çok daha etkili bir şeye dönüşüyor.

Nasihat vermem davranırım o görür

Ayhan Taş çocuğuna nasihat vermediğini açıkladı: 5 yaşında daha nasihatlik bir durumu yok. Çocuklarınızı nasihatlerlerle değil örneklerle büyütün yani örnek olmaya çalışın. Ben çocuğuma örnek olmaya çalışıyorum. Beraber oyun oynuyoruz, oyunu nasıl çözerizi beraber kafa yormayı öğreniyoruz. Mesela yolda çöp toplayanlara “kolay gelsin” derim, bir daha ki geçişimizde Masal “kolay gelsin” der. Nasihat vermem davranırım o görür.