Ana sayfa Sinema Arzu Yanardağ, Türkan Hanım’ın Konağı dizisinden sonra yeni projesinin çekimlerine başladı!

Arzu Yanardağ, Türkan Hanım’ın Konağı dizisinden sonra yeni projesinin çekimlerine başladı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son TRT1 ekranlarında yayınlanan en ilginç yapımlarından birisi olan Türkan Hanım’ın Konağı’nda Rabia karakterini canlandıran Arzu Yanardağ, programın yayından kaldırılmasından sonra bir süredir ekranlarda gözükmüyordu.

Türkan Hanım’ın Konağı hem bir sıcacık aile dizisi hem de günlük yemek ve pratik bilgiler verilen bir program özelliği taşıyordu. Bu yönüyle Türkan Hanım’ın Konağı Türk dizi sektöründe bir ilk olarak kayıtlara geçti.

Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ şimdilerde yeni projesinin heyecanını yaşıyor. Kendisinin yazdığı “Öldüm Bittim” isimli sinema filminde başrolü Ayhan Taş ve Kutsal Kaynak ile paylaşıyor. Hazırlıkları tamamlanan filmin çekimleri Antalya’nın Manavgat ilçesinde başladı.

Arzu Yanardağ, Türkan Hanım’ın Konağı dizisinden sonra yeni projesinin çekimlerine başladı! 7

Ayhan Rüzgar, Arzu Yanardağ ve Tarık Akın’ın senaristliğini üstlendiği filmin yönetmenliğini Ayhan Rüzgar yapıyor.

Akdeniz yöresi insanının bütün samimiyet ve sıcaklığını yansıtan filmin çekimlerinin haziran başında tamamlanması öngörülüyor. “Bir insan öleceği zamanı bilse ne yapar?” teması etrafında şekillenen filmin önümüzdeki yıl sinema sezonunda izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Arzu Yanardağ yeni projesiyle ilgili instagram hesabı üzerinden sık sık yaptığı paylaşımlarla heyecanını hayranlarıyla paylaşıyor. Filmde Arzu Yanardağ, yolu köye düşen bir turist kadını canlandırıyor.