Ana sayfa Sinema Aykut Enişte 2 filmi Bursa’da büyük ilgi ile karşılandı!

Aykut Enişte 2 filmi Bursa’da büyük ilgi ile karşılandı!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği ‘Aykut Enişte 2’ vizyona girdiği gün itibariyle sinema salonlarını canlandırdı. Seyirciler ‘Aykut Enişte 2’yi izleyebilmek için kuyruklar oluşturdu.

Filmi vizyona girdiği gün Eskişehirlilerle izleyen ekip güzergahına İzmir ve ardından Bursa’yla devam etti. Gösterim öncesi hayranlarıyla bir araya gelen yönetmen Onur Bilgetay, oyuncular Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz ve Mekin Sezer, İzmir ve Bursa’da da kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Sezonun en iddialı yerli komedisi olan ‘Aykut Enişte 2’ sinema salonlarına yeniden kahkaha getiren film oldu.

Aykut Enişte 2 filmi Bursa'da büyük ilgi ile karşılandı! 7

“EMİNİM SEYİRCİ ÇOK SEVECEK”

İzmir’deki gösteriminden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, seyirciyle yeniden bir arada olmaktan dolayı heyecanlarını dile getirdi. Cem Gelinoğlu “Çekim süreci benim için harika geçti Onur gibi bir yönetmenle çalışıyorum. Oyuncuyu çok rahatlatıyor. Çok mutlu bir ekiptik. Bu da her zaman işe yansıyor. Eminiz ki seyirciler de çok sevecekler. Sıcak bir film oldu” şeklinde konuştu.

FİNALDE ALKIŞ TUFANI

İzmir Optimum AVM ve Bursa Korupark AVM’de gerçekleştirilen gösterimlerde salonları tek tek dolaşıp selamlayan Onur Bilgetay, Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz ve Mekin Sezer heyecan ve mutluluklarını ‘Aykut Enişte 2’ seyircisiyle paylaşırken, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Film sonunda ekip dakikalarca alkışlandı.